Mutumutu

Nezávazně spočítat pojištění
Mobile menu

Nové životní pojištění Mutumutu: zdraví umíme ocenit

Čtení na 2 min

Nové životní pojištění Mutumutu: zdraví umíme ocenit

Mutumutu je nejkvalitnější životní online pojištění v České republice. Nabízíme odměnu každému, kdo má rád zdravý životní styl. Žijte zdravě, s námi se to vyplatí dvojnásob.

Podporujeme lidi, co sportují, jí zdravě, chtějí být v kondici. Zdravý životní styl je to, oč nám běží. Když se o sebe staráte, čeká vás odměna ve formě až 30 % z ceny pojištění, které vám vrátíme zpátky. Běhejte, choďte, jezděte na kole, nekuřte a pravidelně navštěvujte praktického lékaře. Za zdravý životní styl dostanete peníze přímo na účet. Ne v bonusech nebo nesmyslných slevách!

Za zdravý životní styl dostanete od Mutumutu peníze přímo na účet.
Za zdravý životní styl dostanete od Mutumutu peníze přímo na účet.

Zdravý životní styl je odměnou pro tělo i peněženku

Jak sport vlastně pomáhá? Při svalové zátěži se do těla vyplavuje endorfin – hormon štěstí. Pravidelný pohyb tak jistým způsobem funguje jako přírodní antidepresivum. Vyšší výkony zlepšují sebevědomí. Při fyzické aktivitě zároveň zaniká prostor pro zbytečné negativní myšlenky, mozek se soustřeďuje na výkon. K tomu všemu dochází mnohem více k sociálním interakcím, vznikají nové vztahy.

„Když si osvojíte aktivní životní styl a začnete se věnovat nějakému sportu v mladším nebo středním věku, prodloužíte si život,“ říká dr. Pedro Saint-Maurice, vedoucí studie z National Cancer Institute ve Spojených státech. „Pokud aktivní nejste a rozhodnete se pro tuto změnu až po čtyřicítce nebo po padesátce, můžete z toho profitovat úplně stejně.“

Tisíce studií, ale i život sám ukazuje, že pohyb, pravidelné návštěvy lékaře a život bez cigarety zásadně ovlivňují kvalitu života. A nám umožňují vytvořit mnohem kvalitnější pojištění, protože riziko onemocnění zodpovědných lidí, kteří o sebe pečují, je mnohem nižší. Zdravý životní styl se prostě vyplatí.

Mutumutu máme rádi pohyb a zdravý životní styl.  Za radost ze sportu vás odměníme vrácením 20 % z ceny pojištění. Dalších 5 % získáte za to, že nekouříte a 5 % za to, že chodíte na pravidelné lékařské prohlídky.