Mutumutu

Nezávazně spočítat pojištění
Mobile menu

7 důvodů, proč si vybrat životní pojištění Mutumutu

Čtení na 3 min

7 důvodů, proč si vybrat životní pojištění Mutumutu

Pořád váháte, jestli do toho jít s námi? Chápeme. Pojištění není žádná legrace. Alespoň většinou. Chceme vám ale ukázat, že není třeba se toho bát. Máme pro vás 7 důvodů, proč to s Mutumutu zvládnete levou zadní.

  1. Je jednoduché a online

Nemusíte na pobočku, nestrávíte celé odpoledne s mužem v černém s kufříkem a hromadou řečí, které vás mají přesvědčit, ale kterým vlastně nerozumíte. Naše jednoduché online životko si sjednáte za čtvrt hodinky online. Kdybyste přeci jen chtěli s čímkoliv pomoci, můžete ZDARMA zavolat na číslo 800 810 210. Poradíme vám nebo vás krok za krokem provedeme celým procesem pojištění. Všechno stihnete během pauzičky na kávu.

  1. Je srozumitelné

Když píšeme, že je naše pojištění jednoduché, myslíme opravdu jednoduché. Postavili jsme ho tak, abyste mu coby zákazníci zcela rozuměli. Bez vytáček i zbytečných výjimek.

  1. Životní pojištění bez kliček a háčků

Jednoduchost je i v tom, že u nás neexistují žádné skryté kličky a háčky, malé písmo a hvězdičky pod čarou. Dokonce jsme písmo naopak zvětšili, aby bylo dobře čitelné. I tak se nám smlouva vešla na pár stran. Věřili byste, že šedesát stran je v ČR pořád ještě standard?

  1. Pojišťujeme záda (bolest zad)

Kryjeme vám záda. Doslova. Víme, že bolesti zad nejsou žádná legrace a trápí v dnešní době sedavých zaměstnání stále více lidí. Proto je pojišťujeme. Stejně jako další obtíže, které jsou sice běžné, ale jinde vám je obvykle nepojistí.

Životní pojištění Mutumutu kryje i bolest zad

  1. Pojišťujeme i psychické nemoci (třeba vyhoření)

Být zdravý neznamená jen být ve fyzické kondici. Musíte mít vše srovnané i po psychické stránce. Každá pátá invalidita je způsobena duševní nemocí, přitom proti nim vás také zdaleka nepojistí všude. Když vás pak vyhoření nebo jiná psychická obtíž vyřadí z práce, nedostanete ani korunu. Mutumutu psychické problémy pojišťuje.

  1. Odměňujeme zdravý životní styl

Máme pro vás odměnu za to, že žijete zdravě a sportujete. Není to reklamní tah. Mít zdravé pojištěnce je výhodné pro obě strany. Když žijete zdravě, nemusíme vám vyplácet plnění za nemoci a můžeme vám proto vracet až 30 % z ceny pojištění zpátky. Slevu si můžete vyběhat, vychodit, vyjezdit na kole, a pokud ji chcete v plné výši, tak je ještě potřeba chodit na pravidelné kontroly k lékaři a nekouřit. Kdo jiný vám za zdravý životní styl nabídne takovou odměnu?

  1. Pojištění zrušíte sami

Kdybyste už náhodou pojištění nechtěli, bude nás to samozřejmě moc mrzet. Odejít ale můžete okamžitě. Jak jednoduše si můžete pojištění pořídit, tak jednoduše ho můžete taky zrušit. I to jde hladce, bez výpovědní lhůty, kdykoliv.

Tak co, jdete do toho s námi? 

Jindřich Lenz, zakladatel,
a celý tým Mutumutu

Tým Mutumutu