Mutumutu

Nezávazně spočítat pojištění
Mobile menu

Nejčastější kličky, háčky a vytáčky, které v Mutumutu neděláme

Čtení na 1 min

Nejčastější kličky, háčky a vytáčky, které v Mutumutu neděláme

Jsme nejkvalitnější online životní pojištění v České republice a už jen díky tomu se u nás vyhnete klasickým háčkům. Nemusíte nikam chodit ani nepotřebujete partu právníků, abyste se vyznali ve smlouvě. Naše cesta je jiná – bez tlaků, složitostí a zákrut, prostě jednoduše, lidsky a slušně.

Zatímco jinde vás čeká šedesátistránková smlouva a k tomu ještě podmínky, nám stačí jedna přehledná dohoda a 6 stran příručky. Také nemáme připravenou hromadu důvodů, proč bychom vám neměli vyplatit pojistné plnění, místo toho je u nás jen 8 jasných a spravedlivých pravidel. Jinde taky mnohdy ani nepochopíte, na co jste vlastně pojištění, to se vám u nás nestane.  

Abyste si sjednali životní pojištění Mutumutu, nemusíte nikam chodit.

Neděláme cavyky ani s vyplácením peněz. Při pojistném plnění je pošleme rychle na váš účet, neměníme je na bonusy nebo nesmyslné slevy.

Taky chceme, aby se vám s námi dobře dýchalo. Nevykašleme se na vás hned, jak se nám upíšete, naopak budeme bedlivě sledovat váš životní styl. Můžete se věnovat sobě a ne svému pojištění. Díky tomu ušetříte až 30 % z ceny pojistného.

Mutumutu podporujeme ty, kteří myslí pozitivně a mají rádi zdravý životní styl. Za radost ze sportu odměňujeme vrácením 20 % z ceny pojištění. Dalších 5 % získáte za to, že nekouříte a 5 % za to, že chodíte na pravidelné lékařské prohlídky.