Mutumutu

Nezávazně spočítat pojištění
Mobile menu

Kdo má váš respekt? Výsledky ankety nás překvapily

Čtení na 3 min

Kdo má váš respekt? Výsledky ankety nás překvapily

Nedávno jsme na našem facebooku losovali výherce vychytralých hodinek Apple Watch 3 (ještě jednou gratulace!). Soutěžili jste taky? Chtěli jsme vědět, kdo si podle vás zaslouží respekt. Kdo je váš hrdina. Ozvalo se vás padesát a docela jsme koukali! 

Češi (si) fandí aneb Národ sobě

Nejdřív nás malinko zaskočilo, že třetina účastníků nominovala sama sebe. Přece jenom, když děláte soutěž o DVOJE chytré hodinky, tak nějak čekáte, že každý nominuje někoho jiného. Haha. No ale když jsme četli vaše příběhy, musíme uznat, že jsme změnili názor. Kdyby někdo z nás dokázal zhubnout za rok a půl skoro 60 kilo, udělali bychom z něj snad maskota a dali ho na billboardy. (Popravdě, byli bychom na sebe hrdí, i kdybychom za 1,5 roku zhubli 60 kg všichni dohromady). Takže ta auto-nominace dávala smysl. Ale i jinak musíme říct, že jste na sebe docela přísní. Běhání, cyklistikování, dramaticky zdravější jídelníček. Takže jak říkáme: Respekt! 

Postavit se díky pevné vůli a odhodlání znova na nohy po částečném ochrnutí, to je na hollywoodský film.

Vážíme si lidí, co bojují s osudem

Velkou inspirací jsou pro vás taky blízcí a známí, kteří bojují s nemocemi nebo zdravotními omezeními. Postavit se díky pevné vůli a odhodlání znova na nohy po částečném ochrnutí, to je na hollywoodský film. O tom není potřeba nikoho přesvědčovat. V dnešní době si zaslouží respekt i každý, kdo se nenechá zlomit ani méně závažnými, nicméně třeba dlouholetými zdravotními problémy. Odmítá jít do předčasného důchodu a nechat se obskakovat. Každý den vstáváte s bolestí, ale donutíte se vylézt a neskuhráte? Respekt!

I těch, kteří se postaví zlozvykům

Jiné příklady hrdinství jsou o poznání méně závažné. Ale jestli si vaše maminka troufne připravit občerstvení pro stovku hostů nebo máte kamarádku, která se nezalekne pavouků ani násilníků, to samozřejmě taky stojí za pozornost. Říkáte si, co na tom máme, když to není nic, za co v našem životku vracíme 30 % pojistného? Protože si vážíme každého, kdo zatne zuby a postaví se něčemu, před čím by jiný z pohodlnosti hodil flintu do žita. Právě tihle lidi zhubnou, začnou sportovat nebo se aktivním přístupem vykřešou z těžké nemoci. Respekt!

Nejspíš i proto, že nejvíc z vás psalo o těch, kteří vás inspirují právě hubnutím, změnou životního stylu, sportem nebo vytrvalostí, trefilo se losování výherce nakonec právě do téhle skupiny lidí. Takže doufáme, že chytré hodinky padly na úrodnou půdu a vyklíčí z nich ještě víc naběhaných kilometrů a shozených kilogramů!

Nechte se motivovat a dělejte něco pro své zdraví. Za pozitivní přístup k životu vás odměníme. Vrátíme vám 20 % z ceny pojištění za radost ze sportu, dalších 5 % za to, že nekouříte a 5 % pokud pravidelně chodíte na lékařské prohlídky. Už to děláte? Pak si zasloužíte náš Respekt!