Mutumutu

Nezávazně spočítat pojištění
Mobile menu

Pěšky do Humpolce, na kole do Barcelony. Víme, jak jste se hýbali v lednu 2019.

Čtení na 2 min

Pěšky do Humpolce, na kole do Barcelony. Víme, jak jste se hýbali v lednu 2019.

Když jsme na přelomu roku spustili naši mobilní aplikaci, naším cílem bylo motivovat zákazníky k lepšímu životnímu stylu. A povedlo se. Nebojte, nemusíte být zrovna vrcholový sportovec, pravidelný dříč v posilovně nebo neúnavný běžec.

Pokud stále ještě sbíráte odvahu k tomu, změnit své denní návyky a zařadit do nich víc sportovních aktivit, věřte, že vám Mutumutu může pomoci. Stačí naší aplikaci propojit s vaší stávající sportovní aplikací a my pak můžeme začít zpracovávat údaje o tom, jak moc se hýbete.

Neříkáme, že z vás chceme vychovávat olympioniky. Co třeba zkusit občas vyměnit auto za kolo, tramvaj za chůzi pěšky a o víkendu vyrazit na příjemnou procházku s přáteli? Spousta z našich klientů to dělá pravidelně a díky datům sesbíraným přes naši appku už víme, kam až by to společně dotáhli.  

Jak se naši zákazníci hýbou

Za leden najezdili naši zákazníci dohromady 1790 km na kole. Dojeli by tak z Prahy až do Barcelony.

 

Co se týká běhu, klienti Mutumutu běhali dohromady 12 720 minut, což je po přepočítání na kilometry 1484 km. Přibližně stejná vzdálenost, jako kdybyste z Prahy běželi do Dublinu.

 

A nakonec – za první letošní měsíc nachodili naši pojištěnci dohromady 18 490 379 kroků. Na jednoho tak připadalo 89 kilometrů, každý by tak došel třeba z Prahy do Humpolce. Celkově pak kroky dělají neuvěřitelných 12 943 km. Došli byste tak (vzdušnou čarou samozřejmě) až do Santiaga de Chile, které je od Prahy vzdálené 12 476 km, a ještě byste měli přes 400 kilometrů rezervu.

Vysportujte si odměnu i vy

Za plnění aktivit nad denní minimum získáte v aplikaci Mutumutu body, které se každého čtvrt roku sečtou, a podle výsledků vám vrátíme část z ceny pojistného. Můžete si tak vysportovat až 20% slevu na pojistném.

Jsme zvědaví, kam dojdete či dojedete příště!

V Mutumutu podporujeme lidi, kteří jedí zdravě, sportují a nekouří. Nabízíme jim za to až 30 % z ceny pojištění zpátky.