Mutumutu

Nezávazně spočítat pojištění
Mobile menu

Až o 30 % levnější životní pojištění? Mutumutu odměňuje za to, že se hýbete

Čtení na 4 min

Až o 30 % levnější životní pojištění? Mutumutu odměňuje za to, že se hýbete

Mutumutu vítáme všechny, kteří pečují o své zdraví. Možná jste to i vy – nebo v sobě takového pečovatele objevíte právě díky nám. Abychom vás pořádně namotivovali, nachystali jsme odměnu ve výši až 30 % z pojistného, které vám vrátíme zpět. Kalkulačka životního pojištění vám to spočítá.

Pravidelně sportujete nebo s tím plánujete začít? Fandíme vám a rádi vás za to oceníme. S pomocí mobilní aplikace, můžeme vaše aktivity trackovat; sleva z pojistného se pak bude odvíjet od toho, jak často nebo jak dlouho budete chodit, běhat nebo jezdit na kole. V zimě plánujeme měřit i indoorové aktivity jako fitness nebo plavání.

V Mutumutu dostanete ař 20% slevu za to, že žijete aktivně.

Nemusíte být olympijští reprezentanti, ale čím zapálenější do sportu budete, tím větší slevu získáte. Stoprocentní aktivita rovná se plných 20 % z ceny pojistného zpět. Jestli vám to zní abstraktně a chtěli byste vědět, o kolik % levnější bude vaše životní pojištění, kalkulačka uvedená níže vám v tom udělá jasno.

Nejde nám jenom o pohyb. Dalších 5 % vám vrátíme, pokud prokážete, že chodíte pravidelně ke svému praktickému lékaři na preventivní prohlídky. A ještě 5 % od nás nazpátek dostanou klienti – nekuřáci.

Že na životní pojištění kalkulačka neexistuje?

U nás ano. Předem si tak můžete snadno vypočítat, kolik vám s ohledem na váš životní styl budeme pravidelně vracet.

 

Podívejte se na modelový příklad zákazníků, kteří rádi chodí, běhají nebo našli zálibu v nedělních výletech. Všichni tři  dosáhnou svým aktivním přístupem na maximální slevu u Mutumutu

První chodí každý den do práce a ani o víkendu nepoleví, každý den tak ujde 12 500 kroků. Druhý jde dvakrát týdně na kratší procházku (ujde tak zhruba 10 tisíc kroků za den) a o víkendu chodí na dlouhé výlety (2 x 25 tis. kroků za den). Třetí má náročnou práci a v týdnu si najde maximálně 2 x 45 minut na běh. O víkendu jde pak každý den na hodinovou procházku (2 x 12 500 kroků za den). 

Pravidelně sportujete nebo s tím plánujete začít? Fandíme vám a rádi vás za to oceníme.

Jste Petr, nebo Pavel?

Už tedy víte, jak velkou odměnu vám kalkulačka na životním pojištění spočítala? Ovšem v procentech. Kolik peněz reálně ušetříte? Ukážeme si to na příkladu dvou vzorových klientů, kterým budeme říkat třeba Petr a Pavel. Co byste o nich měli vědět: jsou to jednovaječná dvojčata, která právě oslavila třicáté narozeniny. Oba pracují v kanceláři, oba mají čistý plat 30 000 korun měsíčně. A oba by se rádi nechali pojistit do svých šedesáti let.

Pavel už stačil založit rodinu a má i hypotéku. Doporučíme mu tedy životní pojistku, která v případě jeho úmrtí pokryje zbytek hypotéky a nahradí tři jeho měsíční platy. Pavlova rodina by tak dostala jednorázovou výplatu 3,08 milionu. K tomu ho pojistíme pro případ pracovní neschopnosti nebo trvalé invalidity, aby mohl mít příjem jako dřív.

Nemusíte být olympijští reprezentanti, ale čím zapálenější do sportu budete, tím větší slevu získáte.

 

Na kolik to celé Pavla vyjde? Cena hodně závisí na individuálních parametrech, třeba na věku. Petr nám bude posílat 1 124 korun měsíčně, to je ovšem bez slevy. Pokud splní všechny tři podmínky – pravidelné sportování a návštěvy lékaře, život bez cigaret – a bude si platit dané životní pojištění, kalkulačka mu spočítá až 30% slevu. Pak ho pojistné vyjde na příjemných 787 korun měsíčně.

Petr, Pavlovo dvojče, žije zatím sám a hypotéku nemá. Obejde se tedy bez životní pojistky; příjem mu pojistíme stejně jako Pavlovi. V případě dlouhodobé pracovní neschopnosti nebo dokonce trvalé invalidity tak bude krytý a nebude muset slevit ze své životní úrovně.

Petra pojistné vyjde na 564 korun měsíčně. To v případě, že na zdravý životní styl příliš nedbá. Když bude spolu s bratrem pravidelně sportovat, nebude kouřit a nevynechá žádnou preventivní prohlídku, slevíme mu na 395 korun za měsíc. Stejně jako každému z našich klientů mu ušetřené peníze pošleme zpátky jednou za čtvrt roku, a to přímo na účet.

Mutumutu podporujeme všechny bez rozdílu. Navíc vás odměníme za zdravý životní styl. Za radost ze sportu odměňujeme vrácením 20 % z ceny pojištění. Dalších 5 % získáte za to, že nekouříte a 5 % za to, že chodíte na pravidelné lékařské prohlídky.