Mutumutu

Nezávazně spočítat pojištění
Mobile menu

Mutumutu a Rekola: tahle jízda se počítá

Čtení na 1 min

Mutumutu a Rekola: tahle jízda se počítá

Jezdíte na Rekolech? Pak už jste si možná všimli, že nedávno přibyla i kola s přehazovačkou. Je jich po Praze asi 50 a všechna na sobě mají zelenomodré logo našeho pojištění Mutumutu. Protože podporujeme pohyb a sport. Kdo se u nás pojistí, žije zdravě a doloží to, ten dostane až 30 % z ceny pojistného zpátky.   

Rekola od Mutumutu dostala i svá speciální jména. S nějakým tím MU. Jména rozdávali nejrychlejší cyklisti, kteří si pro nová Rekola přišli. Co pro ně znamená mít přehazovačku?

  • Mumínek: Je to ideální do kopce, dřív to bylo těžké. Na sdílených kolech se mi líbí, že si je můžu kdekoli půjčit a jinde zase vrátit, a nebojím se, že mi je někdo ukradne.
  • Muuu: Kola jsou zdravější a často rychlejší než městská doprava. No a s přehazovačkou budu moci jezdit do větších kopců.
  • Mufík: Jsem hodně ekologicky založený, nenávidím motorismus ve městech, kolo je zdraví, rychlost. V Praze je přehazovačka výhodou, Praha je kopcovitá.
  • Mufka: Bydlím na rovině, ale pracuju na kopci. Přehazovačka dává kolu lepší výzbroj a umožňuje vyjet kopce. Porovnával jsem si to s jízdou metrem, to jsem si pak musel v práci dát kafe, abych fungoval, když přijedu na kole, jsem čerstvý a dobře se mi dělá celé dopoledne.

Pro klienty Mutumutu mají Rekola týden jízdy zdarma. Jak v aplikaci poznáte kola s přehazovačkou? Bez ní mají ikonku s modrým obrysem, s ní jsou růžová.