Mutumutu

Nezávazně spočítat pojištění
Mobile menu

Při podpisu smlouvy nepotřebujete lupu ani právníka

Čtení na 1 min

Při podpisu smlouvy nepotřebujete lupu ani právníka

Proč to dělat složitě, když to jde lehce. S Mutumutu měníme zastaralý model životního pojištění. S námi jsou nejčastější problémy klasického pojišťovacího byznysu pasé.

Podobným směrem se už dřív vydaly Zonky se svým plošným snížením úrokových sazeb spotřebitelských úvěrů. I my v Mutumutu chceme dokázat, že to jde jinak. Abychom to ale zvládli, potřebujeme stejně progresivní klienty. Chceme po nich, aby sportovali, nekouřili a chodili na preventivní prohlídky. Když to dokážou, vrátíme jim následně až 30 % z ceny pojistného zpátky. Stačí přes speciální mobilní aplikaci doložit pravidelný pohyb a lékařské prohlídky.

V Mutumutu vás za zdravý životní odměníme vrácením části z ceny pojistného.

Na hledání háčků ve smlouvě malým písmem a pod čarou zapomeňte

Při podpisu smlouvy s Mutumutu nepotřebujete lupu ani právníka, který vám kryje záda. Místo 60 stran k neučtení máme jen šestistránkovou příručku ke smlouvě. Máme 8 jasných výjimek, na které se pojištění nevztahuje, a žádné utajené výmluvy pod čarou. Obrovskou výhodou je taky ukončení smlouvy bez jediného závazku a klidně z minuty na minutu.

A jelikož nechceme být fér jen v naší smlouvě, hledali jsme úsporu i v našem zázemí. Mutumutu stojí na principech moderní insurtech sféry, bez nákladných budov, tisíců zaměstnanců nebo stovek firemních aut. Kdybychom nežili zdravě a úsporně my v Mutumutu, jak bychom to mohli chtít po vás?