Mutumutu

Nezávazně spočítat pojištění
Mobile menu

Mutumutu: Konečně jednoduché životní pojištění online

Čtení na 2 min

Mutumutu: Konečně jednoduché životní pojištění online

Už dříve jste se mohli pojistit online, ale nešlo to lehce a bez zádrhelů. To chceme s Mutumutu změnit. Ve start-upové líhni Creative Dock teď šlapeme do pojišťovnictví. Chceme stvořit nejkvalitnější životní pojištění online v České republice.

Nejsme pojišťovna. Jsme technologický start-up, který mění způsob pojištění života. Pojišťovny si časem upravily produkty i podmínky tak, aby byly výhodné hlavně pro ně samotné. My se vracíme k podstatě pojištění a zaměřujeme se na to, abychom zajistili ty, kteří se pojišťují. Věříme, že když nabídneme dobrou službu, vrátí se nám to.

 Naše životní pojištění online zvládnete sami od stolu či z postele, bez agenta v kravatě, který vám bude vnucovat, co je pro něj samotného nejvýhodnější.
Naše životní pojištění online zvládnete sjednat sami od stolu. Nebo z postele.

Pojištění bez kliček a bez háčků

Víme, že mnohým z vás jakékoli pojištění zní už ze své podstaty jako chyták. Jenže v Mutumutu ho chceme dělat jinak, jednoduše. Naše životní pojištění si zvládnete sjednat „od stolu“: plně online a úplně sami. Vy sami si také vyberete, na co se chcete pojistit.

Bez závazků na roky a výpovědních lhůt. Pokud chcete zrušit smlouvu, nebudeme vás tu držet žádnými výpovědními lhůtami. Vy se rozhodujete, kdy se smlouva ukončí. Když se rozhodnete dnes, tak ke konci měsíce smlouvu ukončíme. Tečka. Jako garanci vám umožníme smlouvu do 30 dnů zrušit a vrátíme vám všechny zaplacené peníze. Takže easy.

Jako garanci vám umožníme smlouvu do 30 dnů zrušit a vrátíme vám všechny zaplacené peníze. Takže easy.
Jako garanci vám umožníme smlouvu do 30 dnů zrušit a vrátíme vám všechny zaplacené peníze. Takže easy.

Nemáme pojistné podmínky a smlouvu na 60 stran. Myslíte, že přeháníme? Ani náhodou, i takové pojišťovny v ČR jsou… My nemáme podmínky, ale oboustrannou dohodu pro nás i vás, která se vejde na dvě A4. Bez hvězdiček a poznámek pod čarou.

Životní pojištění bez pojišťováků

Nemáme žádná luxusní sídla, obří týmy lidí ani firemní auta. Investovali jsme do moderních technologií, které toho hodně udělají za nás. Máme propracovanou technologii, web i aplikaci. Stvořili jsme nejlepší životní pojištění online, protože věříme, že se pak bude prodávat samo. A když nás potřebujete slyšet, můžete nám kdykoliv zavolat.

Nepojišťujeme maličkosti, jen ty nejzásadnější životní situace. Dorovnáme vám příjem peněz při nemoci, nahradíme váš pravidelný příjem při invaliditě a zajistíme vaše blízké v případě vaší smrti.

Mutumutu navíc podporujeme ty, kteří se o sebe starají. Radost ze sportu odměňujeme vrácením 20 % z ceny pojištění. Dalších 5 % získáte za to, že nekouříte a 5 % za to, že chodíte na pravidelné lékařské prohlídky.